Η εταιρική μας ταυτότητα

Greenal – Κουφώματα Αλουμινίου

Η Εταιρεία μας

Η εταιρία GREENAL ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου EUROPA, EXALCO και METALOUMIN, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποσκοπούμε στην μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το αλουμίνιο.Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου, εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής ώστε τα παραγόμενα κουφώματα να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία, εργονομία και άψογη αισθητική εμφάνιση.

Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την καλή γνώση της κατασκευής κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου και με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Γι΄αυτό, αν κατασκευάζετε καινούργιο σπίτι ή έχετε αποφασίσει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων της κατοικίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε, μετά από επιμέτρηση, μια πλήρη και εμπεριστατωμένη μελέτη εγκατάστασης κουφωμάτων.

Οι άνθρωποι της GREENAL διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και την άριστη τεχνογνωσία τους σε θέματα που αφορούν τα κουφώματα αλουμινίου και με σύμμαχο την πολύχρονη εμπειρία τους είναι σε θέση να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα και να σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο κατάλληλη, αποδοτική και συμφέρουσα λύση που ταιριάζει σε εσάς.

Γιατί σε Εμάς 

1) Γιατί σημασία έχει ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ και ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ.

Όσον αφορά τα κουφώματα αλουμινίου, η GREENAL χρησιμοποιεί τα συστήματα (σειρές) της EUROPA, EXALCO, METALOUMIN.

Όσον αφορά την τοποθέτηση των κουφωμάτων, η GREENAL , με 15 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων σας.

2) Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Πολλές φορές , κοιτώντας δύο ίδια ακριβώς συστήματα κουφωμάτων, το ένα μας φαίνεται πολύ καλύτερο ή αρτιότερο τεχνικά από το άλλο , χωρίς ωστόσο να μπορούμε πάντα να προσδιορίσουμε το γιατί. Τα μέτρα του κουφώματος , ο τρόπος και τα σημεία που εφαρμόστηκαν οι αρμόστοκοι και οι σιλικόνες, η τοποθέτηση των ελαστικών, οι κοπές στα πηχάκια του τζαμιού, το «κλείσιμο» του φύλλου στην γωνία, τα χρώματα στα εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν, είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Επίσης κατά την παραγωγή του κουφώματος υπάρχουν και πάρα πολλές μη εμφανής λεπτομέρειες κατασκευής που κάνουν την διαφορά στην διάρκεια του χρόνου. Πως και αν τοποθετήθηκαν πολυουρεθάνικές κόλλες στα «φάλτσα», αν έγιναν οι απορροές στα φύλλα και στην κάσα σωστά, αν έγιναν τρύπες εξαερισμού στο φύλλο, αν χρησιμοποιήθηκαν οι σωστές βίδες, αν τακαρίστηκαν διαγώνια τα τζάμια, αν κολλήθηκαν τα ελαστικά και άλλα πολλά.

3) Γιατί έχουμε κατασταλάξει στους συνεργάτες μας μέσα και έξω από την εταιρεία μας.

4) Γιατί σεβόμαστε τα χρήματα του πελάτη μας

Μελετάμε τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη μας και προτείνουμε λύσεις πάντα με άξονα την καλή ποιότητα στην σωστή τιμή. Δεν θα προτείναμε ποτέ κάτι που πιστεύουμε ότι είναι «πεταμένα λεφτά» και δεν θα κατασκευάζαμε ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Όλες οι τεχνικές συμβουλές μας , ακόμα και οι έντονες διαφωνίες μας σε κάποια θέματα, έχουν απώτερο σκοπό να αποκτήσουμε άλλον ένα ευχαριστημένο πελάτη που θα πει τα καλύτερα λόγια για μας και όχι ένα δυσαρεστημένο πελάτη για να λέμε «σου το είχαμε πεί εμείς»

5) Γιατί μας αρέσει η δουλεία μας

Στο επάγγελμα μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό που λέμε «μεράκι». Τόσο στην κατασκευή των προϊόντων όσο και στην τοποθέτηση τους ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας.

Μπορούμε ακούραστα να μιλάμε , να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε γύρω από τα κουφώματα και γενικότερα την οικοδομή και να βρίσκουμε τρόπους και υλικά να βελτιώνουμε το προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας. Το στοιχείο αυτό στην δουλειά μας που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας , είναι το γεγονός ότι κάθε περίπτωση , κάθε σπίτι ή επαγγελματικός χώρος είναι μια ξεχωριστή πρόκληση για εμάς.

service
Service

Τα παλαιά σας κουφώματα έχουν χάσει την ιδιότητα του λόγω…

Διάβασε περισσότερα

κατασκευή
Κατασκευή

Πιστoποιημένη Κατασκευή κουφωμάτων · Υψηλή κατασκευαστική γνώση και εμπειρία…

Διάβασε περισσότερα

αντικατάσταση
Αντικατάσταση

Η GREENAL σας παρέχει εντελώς δωρεάν το κόστος της αποξήλωσης…

Διάβασε περισσότερα

Μελέτη
Μελέτη

Έμπειρος και εξειδικευμένος έλεγχος απο την επιχείρησή GREENAL, σας προτείνουν…

Διάβασε περισσότερα

υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Οι λόγοι που θα μας ξεχωρίσετε και θα μας επιλέξετε…

Διάβασε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου, Σίτες, Ρολά, Κάγκελα, Γκαραζόπορτες, Παράθυρα

Επικοινωνία

Σπηλιοτοπούλου 5 Πειραιάς 

+30 210 2855501

info@greenal.gr

Σύνδεσμοι
 • Η εταιρεία μας
 • Exalco
 • Metaloumin
 • Συστήματα Σκίασης
 • Ρολά
 • Πόρτες
 • Πόρτες Ασφαλείας
 • Κάγκελα
 • Έργα μας
 • Ενδιαφέροντα άρθρα
 • Επικοινωνία